En julehilsen fra Satellitten

Kære alle

Tak for et godt samarbejde i året der er gået, vi håber på et forsat godt samarbejde i 2024.

Vi har som altid haft mange aktiviteter både i dagligdagen samt behandlingsture til udland og i Danmark. Det danner grobund for udvikling for den enkelte og i fællesskabet. Som et eksempel kan nævnes, at på vores årlige fællestur i september til Asserbo, badede vi i det dejlige Kattegat, og nu der er et hold på 5 beboere der hver uge vinterbader.

Nu står julen og nytåret for døren, hvor nogle bebeboere gerne vil holde jul og nytår med familien og andre bliver hjemme på Satellitten😊 Søndag d. 26/11 havde vi traditionen tro Gløggdag, hvor næsten alle beboere havde familie på besøg. Det er en meget hyggelig dag, hvor de pårørende også hører om Satellitten og hvilke aktiviteter der har være i året. Fælles juleindkøbstur og julefrokost er også traditioner, som både er rigtig hyggelig og kan være udfordrende for den enkelte.  

Alt i alt har vi haft et godt år med mange henvendelser, gode oplevelser og forskellige udfordringer, og vi vil gøre vores til, at 2024 også bliver et godt år.  

Der er høj inflation og vi har taget udgangspunkt i KL`s fremskrivningsprocent. Det betyder, at grundtaksten pr. 01-01-2024 er på 2.246 kr. pr. døgn og 68.305 kr. pr. måned.

Hvis der er brug for at kende betalingen for husleje inkl. el, vand og varme, er den pr. 01-01-2024 på 2.650 kr. pr. måned og 2.050 kr. for kost pr. måned.

Vi har ledig plads, men vi har flere til visitationssamtaler i øjeblikket.

Vi ønsker en rigtig glædelig jul og godt nytår.