Forskellige boformer

For os er et botilbud et hjem – et sted hvor man kan føle sig hjemme.

Bag begreberne bolig og hjem ligger der forskellige kvaliteter. En bolig er de fysiske rammer, et sted hvor man opbevarer sine ejendele, har tag over hovedet, et sted at spise og sove. Et hjem er det sted, hvor tryghed og forudsigelighed kan blive til muligheder for udvikling og forandring, og hvor man kan opleve fællesskab og alenehed alt efter behov. Det betyder at alle beboere har et privat område og har adgang til fællesrum.

 

” Nr. 2″. ”Hovedhuset” ligger på Chr. F. Jensensvej.

Huset er en stor villa fra 20’erne, der ligger på en lukket villavej, lige bag ved indkøbscentret. Førstesalen er indrettet som beboernes private område med 4 værelser samt et badeværelse. I stueetagen er der fælleslokaler med et køkken med tilhørende spise/alrum og 4 stuer, hvoraf den ene også kan benyttes som arbejdsrum/værelse. Der er fuld kælder, vaskerum m.m. Vi har et mødelokale/kontor i tilstødende bygning. Hovedhuset er samlingssted for aktiviteter, madlavning og socialt samvær.

“Nr. 29”. Administrationen ligger på Drivsåtvej  – skråt over for hovedhuset.

”Nr. 19”. Ligger på Drivsåtvej  – 100 m fra hovedhuset. Her er der plads til 4-5 beboere. På førstesalen er der 3 værelser. Der er fælles toilet med håndvask. I stueetagen er der 1 værelse, spisekøkken og 2 stuer. Endvidere er der en afdeling med badeværelse, bryggers og vaskerum.

“Nr. 14”. Ligger på Kløvermarksvej – 200 m fra hovedhuset, et etplanshus, med plads til 2-3 beboere.

“Nr 24”. Ligger på Drivsåtvej et hus i 2 plan med 2 selvstændige lejligheder, hver med plads til 2 beboere.

Nyvej 18 – umiddelbart i nærheden af hovedhuset. Vi råder her over 1 lejlighed til 1 beboer.